Welcome to Bitumen Eindhoven Page

Bitumen Eindhoven

Bitumen daken in Eindhoven

Misschien hebt u er al wel eens van gehoord, maar misschien ook niet. Bitumen daken, ofwel bitumineuze daken in Eindhoven. Bij Van de Moosdijk Dakwerken uit Eindhoven zijn wij in ieder geval meer dan thuis in bitumen daken en het is tijd dat wij u er meer over vertellen!

Wat zijn bitumen daken in Eindhoven?

Bitumen daken zijn op veel plaatsen, waaronder de regio van Eindhoven, al jaren een bekend fenomeen. Bitumen daken bestaan uit een materiaal, gewonnen uit aardolie. Mits op de juiste manier gebruikt en toegepast, bieden bitumen daken erg veel voordelen. De voordelen zetten wij voor u in Eindhoven graag op een rijtje. Op die manier kunnen we samen met u bekijken in hoeverre en in welke mate bitumen daken voordeel opleveren.

Duurzame, bitumen daken voor Eindhoven

Wij werken al vele jaren met bitumen daken en ze zijn ook op veel plaatsen in Eindhoven terug te vinden. Indien bitumen daken op de juiste wijze worden geplaatst, kunt u tot maar liefst 20 jaar zorgeloos plezier hebben van uw bitumen dak. Met een nauwkeurig schema en gevoel voor kwaliteit en kwantiteit, zorgen wij ervoor dat u in Eindhoven binnen no-time de voordelen kent van bitumen daken.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01