Welcome to Certificaten Page

BerichtenCertificaten

Certificaten

Vanuit de Arbo-wet worden er verschillende verplichtingen opgelegd op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Uiteraard beschikken wij over de juiste certificaten zodat wij u kunnen garanderen dat wij deze verplichtingen nastreven.

Alle onze dakspecialisten beschikken over het VCA certificaat. Dit staat voor Veiligheids Checklist Aannemers. Dit certificaat is ontwikkeld om dienstenverlenende bedrijven op een gestructureerde en objectieve wijze te toetsen op hun veiligheidbeheerssysteem. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat de gezondheid-, veiligheids- en milieurisico’s tot een minimum worden beperkt.

vca logo van de moosdijkVCA is van belang voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden in installaties, werkplaatsen en werkzaamheden in fabrieken. Wij vallen hier ook onder en zijn ons bewust van de risico’s en de bijbehorende verplichtingen. Daarnaast worden wij ook beoordeeld op de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf en moet er sprake zijn van een beperkt ongevalfrequentie.

Wanneer u onze hulp inschakelt bij een klus, weet u nu dat wij beschikken over de juiste certificaten om elk project veiligheid en milieubewust te laten lopen. Wilt u uw dak laten controleren, onderhouden of heeft u last van een lekkage? Neem dan gerust contact met ons op!

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01