Welcome to Dak Renovatie Eindhoven Page

Dak Renovatie Eindhoven

Een dak renovatie in Eindhoven op de planning?

Een dak renovatie, dat is nogal een ingrijpend iets. Want wanneer overweegt u nu precies een dak renovatie? Dat begint in ieder geval met het inschakelen van de juiste vakmensen en in Eindhoven vindt u die bij ons, Van de Moosdijk Dakwerken. Wij zijn voor u de aangewezen persoon bij het onder handen nemen van uw dak in Eindhoven. Wij vertellen u dan ook graag wat meer over onze mogelijkheden bij een dak renovatie.

Wat houdt een dak renovatie in Eindhoven in?

Bij dak renovatie praten we over grondig onderhoud of een verbouwing van een bestaand dak. Dat kan dus bij u in Eindhoven het geval zijn, wanneer bijvoorbeeld een ander dak aangemeten moet worden, of wanneer uw dak simpelweg niet meer aan de standaarden voldoet. Het belang is dan een specialist die u kunt vertrouwen en die zonder twijfel nauwkeurig werkt en kwaliteit levert. Nauwkeurigheid en kwaliteit zijn ons op het lijf geschreven, dus bij een dak renovatie vertrouwt u uw dak toe aan Van de Moosdijk Dakwerken in Eindhoven.

Tijd voor een dak renovatie in Eindhoven

Denkt u er dus al een tijd aan om een dak renovatie te plannen? Laat dan uw plannen door ons vormgeven, zodat u die dak renovatie ook daadwerkelijk kunt laten plaatsvinden.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01