Welcome to Dakdekkers Bedrijf Eindhoven Page

Dakdekkers Bedrijf Eindhoven

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Eindhoven?

Is uw dak toe aan de zorg van een goed dakdekkersbedrijf? Dan zijn wij, Van de Moosdijk Dakwerken, voor de omgeving van Eindhoven uw adres. Wij zijn als dakdekkersbedrijf gesitueerd in Eindhoven en dus slechts een telefoontje van uw dak verwijderd. Met vele jaren ervaring op zak, gaan wij moeiteloos uw dak in Eindhoven op.

Onze dienstverlening als dakdekkersbedrijf in Eindhoven

Als dakdekkersbedrijf zijn wij dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd in een groot aantal zaken als het op uw dak in Eindhoven aankomt. Onder andere onderhoud en reparaties behoren tot ons takenpakket als dakdekkersbedrijf. Ook complete dakrenovaties zijn ons lang niet meer vreemd. Daarnaast nemen wij de zorg op ons van zowel bestaande daken, als daken van nieuwbouwprojecten.

Wat betekenen wij als dakdekkersbedrijf voor Eindhoven?

Dankzij een goed georganiseerde bedrijfsstructuur kunnen wij de klus aan uw dak in Eindhoven binnen een zeer aanzienlijke tijd onder handen nemen. Dat kan gaan om een eenvoudige reparatie, maar ook complete timmerwerken of koop-en zink werkzaamheden vallen onder ons takenpakket. Veelzijdigheid als dakdekkersbedrijf is dus zonder twijfel van toepassing. Wij nodigen u dan ook van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, om meer over onze diensten en werkzaamheden als dakdekkersbedrijf in Eindhoven te weten te komen.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01