Welcome to Daken Page

Daken

Daken

Bitumineuze daken:

Bitumineuze daken worden afhankelijk van de wijze waarop het bitumen is gemodificeerd, onderverdeeld in A.P.P. gemodificeerde – en S.B.S. gemodificeerde bitumineuze dakbanen. Indien bij de bitumen, naast vulstoffen, poliproppen wordt toegevoegd,  ontstaat er een component die duidelijk is verbeterd ten opzichte van het originele bitumen.  Het mengsel wordt stugger en krijgt een hoger verwerkpunt, daarna ontstaat een UV bestendige mix (A.P.P.) en daarom kan deze dakbaan zonder leilaag worden toegepast.

bitumen-5 (1)

 

Kunststof daken:

In de loop der jaren zijn er verschillende types kunststof dakbedekkingen ontwikkeld, met daarop weer een aantal varianten.

Elk type kunststof dakfolie heeft zijn eigen onderscheidend vermogen. De meest gebruikte technieken zijn: EPDM en PVC. EPDM is een rubbermengsel, welke na het verhittingsproces zijn sterkte verkrijgt. De verwachte levensduur van dit product is circa 40 jaar en er wordt 15 jaar garantie op gegeven. PVC folie dakbaan bestaat uit meerdere varianten: Bitumen resistent en niet resistant. De verwachte levensduur van dit product is circa 30 jaar.

kunststof-dakbedekking-4

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01