Welcome to Dakgoot lekkage Eindhoven Page

Dakgoot lekkage Eindhoven

Een dakgoot lekkage in Eindhoven?

Kampt u met een dakgoot lekkage of denkt u dat uw dakgoot het niet nog een regenbui volhoudt? Dan is het tijd om iemand het dak op te sturen. In Eindhoven verzorgen wij, van de Moosdijk Dakwerken, dat graag voor u.

Waarom een specialist voor uw dakgoot lekkage in Eindhoven?

Bij een dakgoot lekkage is het niet verstandig om zelf het dak op te gaan. Ons geoefend oog ziet binnen no-time waar de lekkage in de dakgoot zich bevindt en wij lossen het voor u in Eindhoven snel en vakkundig op. Dat bespaart u kostbare tijd en natuurlijk ook het risico. Daarnaast is het bij ons meer dan gebruikelijk om dankzij onze dienstverlening een uitstekende garantie te bieden. Op die manier bent u ervan verzekerd dat het vertrouwd en goed gebeurd. Een dakgoot lekkage is immers al vervelend genoeg, laat staan dat u het niet aan de juiste mensen uitbesteedt.

Hoe ontstaat een dakgoot lekkage in Eindhoven?

Als een dakgoot niet tijdig gereinigd wordt, kunnen er op den duur lekkages ontstaan. Ook door slijtage van de dakgoot, is de dakgoot gevoelig voor lekkages. In Eindhoven hoeft het gelukkig niet zover te komen, omdat u gebruik kunt maken van onze professionele diensten.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01