Welcome to Dakgoten Page

Dakgoten

Dakgoten


Het is het niet iets waar u dagelijks bij stil staat maar een vervuilde dakgoot kan voor grote problemen zorgen. Als het regenwater, ook wel hemelwater genoemd, niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan er vaak lekkages met alle consequenties van dien.

 

Hoe merkt u dat uw dakgoot vervuild is?

Als het water bij een hevige regenbui over de rand van de dakgoot loopt dan betekent dit dat de dakgoot het regenwater niet goed kan afvoeren. Dit ontstaat door verschillende obstakels als bladafval, kleine takjes en ander vuil zodat de afvoer van het regenwater geblokkeerd wordt. Ook kan het water aan de buitenkant van de regenpijp gaan stromen of zelfs langs de buitenmuren.

 

Welke problemen kunnen ontstaan?

Lekkage kan op verschillende plekken dan ontstaan. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuur of afdak. Een veel voorkomend probleem is bijvoorbeeld lekkages bij dakkapellen, deze zijn voorzien van een goot onder de dakpannen en als deze niet tijdig wordt schoongemaakt ontstaan er lekkages. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich achter de buitenmuur gaan stromen en hierdoor kunnen schimmels ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Ook zorgt een slechte regenwaterafvoer voor houtrot dat op verschillende plekken kan toeslaan. U moet hierbij denken aan houten kozijnen, gevelbekleding en sierlijsten waarmee daken zijn afgewerkt

Is het nodig om uw dakgoot te vervangen of te repareren? Dan bent u bij van de Moosdijk dakwerken aan het goede adres. Lood en zinkwerk zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Wij plaatsen standaard dakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, er is dus geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen. Ook koperen goten vergaarbakken en regenpijpen behoren tot ons leveringsprogramma.

Wij vervangen bestaande beugelgoten inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor het gotenwerk op maat. Wij kunnen goten leveren en verwerken in allerlei maten, de standaard 1 meter goten en goten van 3 meter waardoor u in de toekomst minder kans heeft op lekkage van scheurende soldeernaden.

Laat van de Moosdijk dakwerken uw goot regelmatig schoonmaken om verstopping te voorkomen. Wij controleren de aansluitingen op de regenpijpen, gescheurde slabben en gescheurde dakgoten en repareren deze op een professionele en vakkundige manier.

Wenst u uw dakgoot te laten repareren door een professioneel en vakkundig bedrijf, neemt u dan contact met ons op

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01