Welcome to Dakinspectie Page

BerichtenDakinspectie

Dakinspectie

DakinspectieHeeft u al een tijdje uw dak niet laten controleren of onderhouden? Laten dan een dakinspectie uitvoeren! Wij komen vrijblijvend bij langs voor een prijsopgave op maat en rekenen geen voorrijkosten. Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren is van belang voor een lange levensduur van uw dak.

Een dakinspectie geeft u inzicht over uw dak en u kunt lekkages en stormschade voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in daktechniek en kunnen omgaan met elk dak, ongeacht het soort dak dat u heeft. Het dak van uw woning, garage, bedrijfspand of een dakkapel, voor ons is geen uitdaging te groot.

Tijdens de inspectie kijken wij naar de opbouw van uw dak, de constructie, de isolatiewaarde en de bevestigingskeuze. Aan de hand van de uitkomst bieden wij u een deskundig advies. Wij kunnen u adviseren om over te gaan op een (kleine) dakrenovatie en/of dakonderhoud.

Op grond van onze bevinden stellen we het advies op. Wilt u de reparaties en/of het onderhoud laten uitvoeren door ons? Dan maken wij graag een op maat gemaakte offerte voor u. Hier worden onze bevinden en werkzaamheden uitgebreid beschreven inclusief prijzen. Wij stellen altijd een eerlijk advies op inclusief prijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wij kunnen dakinspecties uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het praktische gedeelte. Wij beschikken over de juiste professionele materialen om direct aan de slag te kunnen. Zo hebben wij steigers, kranen, pannenliften en kunnen wij timmerwerkzaamheden uitvoeren. Wij nemen graag alle zorg uit handen!

Heeft u interesse in een dakinspectie of heeft u last van schade aan uw dak? Neem dan gerust even contact op, wij helpen u graag!

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01