Welcome to Dakkapel Eindhoven Page

Dakkapel Eindhoven

Uw dakkapel in Eindhoven

Hebt u wel eens nagedacht over het laten plaatsen van een dakkapel? Bij Van de Moosdijk Dakwerken vinden we dat een uitstekende gedachte. Voor de gehele omgeving van Eindhoven zijn wij namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van uw dakkapel. Er zijn talloze voordelen verbonden aan het hebben van een dakkapel en daar vertellen wij u in Eindhoven graag meer over.

Uw voordelen van een dakkapel in Eindhoven

Allereerst biedt een dakkapel een stuk meer ruimte aan een bestaande kamer met een schuin aflopend dak. Waar deze schuine wand eerst vrijwel nutteloos was, wordt er een volwaardig benutbare wand van gemaakt. Daarnaast creƫren we door het plaatsen van een dakkapel ook flink wat lichtinval, wat een kamer ook ruimer doet lijken. Het hebben van een dakkapel werkt daarnaast ook nog eens waarde vermeerderend voor uw woning. Het plaatsen van een dakkapel dient echter wel door een professional met de juiste know-how te gebeuren.

Waarom kiest u in Eindhoven voor een dakkapel bij ons?

Wij hebben voor u jaren ervaring in huis en zijn ook meer dan thuis in het plaatsen van uw dakkapel in Eindhoven. Samen met u bekijken we de mogelijkheden die van toepassing zijn op uw huis in Eindhoven, om zo de juiste keuze te maken voor een passende dakkapel.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01