Welcome to Dakkapellen Page

BerichtenDakkapellen

Dakkapellen

Heeft u weleens gedacht aan het laten plaatsen van een dakkapel? Dan bent u bij Van de Moosdijk Dakwerken aan het juiste adres. Een dakkapel biedt u vele voordelen, we vertellen u er graag meer over!

DakkapelDe voordelen van een dakkapel

Misschien heeft u nog wel een zolderkamer waar op dit moment geen gebruik van wordt gemaakt omdat er geen raam in zit of omdat het kamertje eigenlijk net iets te klein is. Een dakkapel biedt dan de ideale oplossing! Een dakkapel zorgt allereerst voor meer ruimte aan een bestaande kamer met een schuin aflopend dak. Daarnaast wordt er veel meer licht gecreëerd. En dat doet de kamer ook nog eens groter lijken! Alsof dat nog niet genoeg voordelen zijn, is een dakkapel ook waarde vermeerderend voor uw woning.

Schakel wel een expert in!

Voor het plaatsen van een dakkapel is het wel van belang dat dit goed wordt gedaan. Wij adviseren u dan ook om een expert in te schakelen voor deze klus. Het is namelijk een lastige klus waar veel vakmanschap bij komt kijken. Bij Van de Moosdijk Dakwerken zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een dakkapel.

Een dakkapel laten plaatsen?

Heeft u  interesse in het laten plaatsen van een dakkapel of wilt u graag de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan even contact op met ons! We hebben jaren ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat u voor de juiste dakkapel gaat waar u nog jarenlang van kunt genieten.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01