Welcome to Dakraam Eindhoven Page

Dakraam Eindhoven

Hebt u in Eindhoven al een dakraam?

Bent u een trots woningbezitter in het drukke Eindhoven en mist u wel eens wat licht op een van de slaapkamers of een andere ruimte in huis? Dan kan het laten plaatsen van een dakraam u uitkomst bieden. Bij Van de Moosdijk Dakwerken in Eindhoven weten we er alles van en daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw woning en het eventueel plaatsen van een dakraam.

Een nieuw dakraam of een bestaand dakraam in Eindhoven?

Het kan zo zijn dat u in Eindhoven al over een dakraam beschikt, maar dat deze aan vervanging toe is. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, want er komt toch altijd een hoop werk bij kijken. Het is dan ook het verstandigst voor u als u uw dakraam zorgen overlaat aan een professional. Dit scheelt u aan het einde van de rit altijd in tijd én geld! Een nieuw dakraam plaatsen kan natuurlijk ook, in dat geval kijken we met u waar we dit het beste kunnen plaatsen en wat mogelijkheden in een passend dakraam zijn.

Een dakraam kan voordelig zijn Eindhoven

Een dakraam kan een voordelige oplossing zijn, bijvoorbeeld door een dakraam te kiezen ten opzichte van een dakkapel. U creëert op die manier weliswaar niet meer ruimte, maar u hebt zonder meer profijt van meer lichtinval in uw woning in Eindhoven.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01