Welcome to De status van uw dak Page

BerichtenDe status van uw dak

De status van uw dak

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Bent u op de hoogte van de status van uw dak? Door het laten uitvoeren van een dakinspectie krijgt u een duidelijk beeld over de huidige conditie van uw dak. Dat is belangrijk zodat u precies weet wat u de komende jaren kunt verwachten.

Wij komen graag langs om uw dak te laten inspecteren. Deze inspectie dient als een zogeheten nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kunnen wij een advies opstellen en een onderhoudsplan maken om de huidige status van uw dak te verbeteren, de levensduur te verlengen en de kosten te beperken.

status dakTijdens deze dakinspectie wordt duidelijk waar er eventuele herstelwerkzaamheden nodig zijn. Wij brengen een uitgebreide rapportage uit over de huidige status van uw dak. Risico’s worden besproken en we plannen graag een afspraak in wanneer er een (gedeeltelijke) dakrenovatie of dakonderhoud nodig is. We brengen uiteraard ook de kosten in kaart voor u, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Heeft u ook al eens gedacht aan de veiligheid van uw dak? Een dak moet tegenwoordig aan meer eisen voldoen dan alleen water tegenhouden. Bij ons kunt u de veiligheid van uw dak laten checken. We kunnen u de garantie bieden dat het onderhoud en beheer van uw vastgoed volgens de geldende normen wordt verricht.

Wij zijn gespecialiseerd in daktechniek. Dit betekent dat wij verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals dakinspectie, dakonderhoud en dakreparatie. Wilt u de huidige status van uw dak weten, uw dak laten reinigen of heeft u last van een lekkage? Neem dan nu contact op!

 

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01