Welcome to Epdm Eindhoven Page

Epdm Eindhoven

Specialist in EPDM in Eindhoven

Hebt u wel eens van een EPDM dak gehoord in Eindhoven? Zo niet, dan is het de hoogste tijd voor u om hier meer over te leren! Bij Van de Moosdijk dakwerken zijn we onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van een EPDM dak bij u in Eindhoven. Leer vandaag nog wat de voordelen zijn van uw EPDM dak in Eindhoven, u bent na het lezen van deze uitleg zonder meer om!

Wat biedt een EPDM dak aan voordelen voor Eindhoven

Een EPDM dak is eigenlijk al een behoorlijke tijd op de markt, maar begint qua naamsbekendheid pas de laatste jaren te groeien. Dat is niet voor niets, want vandaag de dag zijn we allemaal meer en meer bezig met hoe we duurzamer kunnen leven. De aanschaf van een EPDM dak draagt daar onder andere aan bij. De voornaamste voordelen zijn de ontzettend lange levensduur voor u in Eindhoven (50 jaar), maar ook het feit dat het flexibel aan te brengen zonder open vuur op uw dak in Eindhoven te gebruiken.

Eindhoven kiest voor het EPDM dak

Wij informeren u in Eindhoven graag persoonlijk en uitgebreid over onze mogelijkheden in het vervaardigen van een EPDM dak. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op en leer meer!

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01