Welcome to Garantie en onderhoud Page

BerichtenGarantie en onderhoud

Garantie en onderhoud

Bij van de Moosdijk dakwerken staat garantie en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden minimaal 15 jaar garantie op nieuwe daken. Bij reparaties bieden wij een garantie van één tot twee jaar!

garantie en onderhoudDe door ons aangebrachte dakbedekkingsystemen kunnen 20 tot 50 jaar lang mee. De duurzaamheid van onze daken kan erg verschillen, omdat er verschillende factoren meespelen bij de levensduur van uw dak. De duurzaamheid van een dak is namelijk niet alleen afhankelijk van de gekozen materialen, het vakmanschap en de uitvoering.

Gebruik en beheer zijn van essentieel belang voor het behouden van de juiste kwaliteit van uw dak. Wij zullen u daarom altijd adviseren om uw dak regelmatig van onderhoud te voorzien. Bij ons kunt een onderhoudscontract afnemen, zodat u altijd verzekerd bent van het juiste onderhoud elk jaar. Zo heeft uw langer plezier van uw dak. De levensduur wordt hierdoor namelijk verlengd.

Wij zijn gedurende de garantietermijn verplicht met enig regelmaat de dakbedekking te inspecteren, te controleren en te onderhouden. Wij voeren de volgende onderhoudswerkzaamheden uit tijdens onze jaarlijkse inspectie:
– Het zuiveren van het dakoppervlak
– Dakhuid en naadverbindingen controleren
– Controleren op dichtheid van het dak
– Het reinigen van de dakgoten
– Controleren op beschadigingen, verzakkingen en scheuren
Eventuele beschadigingen of gebreken worden gelijk door ons gerepareerd!

Voorkom nare situaties en gevolgschade door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten! Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

 

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01