Welcome to Inspectie en onderhoud van uw platte dak Page

BerichtenInspectie en onderhoud van uw platte dak

Inspectie en onderhoud van uw platte dak

Vele woningen en bedrijfspanden in Eindhoven en omgeving zijn voorzien van platte daken, ook wel bitumen dak genoemd. Een plat dak heeft meer zorg en onderhoud nodig dan andere daken. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van onderhoud, reparatie of een inspectie van uw platte dak!

Platte dakWij hebben jarenlange ervaring met platte daken

Platte daken zijn ons niet vreemd. Daarom weten we ook precies welke onderhoudsmaatregelen er nodig zijn om uw levensduur optimaal te houden. Of het platte dak nu aan uw woning is bevestigd of dat het om een garage of overkapping gaat, we bieden altijd een snelle en vakkundige oplossing.

Levensduur plat dak

Het is belangrijk om uw platte dak regelmatig te laten controleren en onderhouden. Door middel van een inspectie kunnen wij eventuele gevoelige punten al ontdekken en een eventuele dak lekkage, of andere schade, voorkomen. Niet alleen dienen ze van tijd tot tijd goed gecontroleerd te worden op het intact zijn van de naden, ook de dakgoot speelt een grote rol bij de levensduur van uw platte dak.

Uw platte dak laten controleren?

Hoe lang is het geleden dat uw platte dak is voorzien van een inspectie? Bij ons kunt u altijd voorblijvend contact opnemen voor een inspectie. Naar aanleiding van deze inspectie kunnen we kijken welke maatregelen er genomen moeten worden om eventuele lekkages en beschadigingen te voorkomen. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01