Welcome to Heeft u last van een dak lekkage? Page

BerichtenHeeft u last van een dak lekkage?

Heeft u last van een dak lekkage?

Een dak lekkage, daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Gelukkig staan wij bij Van de Moosdijk Dakwerken altijd voor u klaar om u de juiste oplossing te bieden met betrekking tot uw dak lekkage.

daklekkageDak lekkage

Helaas komen dak lekkages vaker voor dan wordt gedacht. Wij komen wekelijks diverse dak lekkages tegen in Eindhoven en omgeving. U kunt een aantal dingen doen om een lekkage te voorkomen, we leggen het graag voor u uit!

Een dak lekkage voorkomen

Als er goed en tijdig onderhoud wordt gepleegd aan uw dak kan een dak lekkage meestal worden voorkomen. Bij tijdige inspecties kunnen eventuele zwakke of gevoelige punten al onder handen worden genomen door de echt dak-experts. Op deze manier wordt een dak lekkage voorkomen. Dit bespaart u een hoop schade en geld.

Heeft u last van een dak lekkage?

Krijgt u onverhoopt toch te maken met een dak lekkage? Dan helpen wij u graag verder! Vele klanten uit Eindhoven en omgeving gingen u al voor. Bij ons krijgt u niet te maken met verrassingen en onverwachte kosten.

Geen voorrijkosten en een gratis prijsopgave

Wij hanteren geen voorrijkosten en een gratis prijsopgave. Neem nu contact op voor een afspraak! We komen er zo snel mogelijk aan om het probleem met uw dak vakkundig en direct op te lossen. Bij ons kunt u vertrouwen op onze professionele en kwalitatieve wijze van werken.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01