Welcome to Pannendaken Eindhoven Page

Pannendaken Eindhoven

Pannendaken in Eindhoven

Pannendaken in Eindhoven, die zijn er genoeg. Maar er is ook onderhoud en soms reparatie nodig aan deze pannendaken en daar zijn specialisten voor nodig. Gelukkig zit Eindhoven daarom niet verlegen, want de specialist in Eindhoven voor pannendaken zijn wij, Van de Moosdijk Dakwerken. Wij zijn reeds vele jaren actief op menig dak in Eindhoven en wij laten u graag een stukje vakmanschap zien als het op pannendaken aankomt.

Wat betekenen wij voor pannendaken in Eindhoven

Pannendaken hebben om de zoveel tijd onderhoud nodig, maar soms is het niet alleen onderhoud waarom wij de pannendaken van Eindhoven opgaan. Pannendaken krijgen door de jaren heen een hoop te verduren, met name dankzij het soms onstuimige weer in Nederland. Daardoor kan er ook sprake zijn van reparaties. Naast reparaties en onderhoud, verzorgen wij voor de pannendaken in Eindhoven ook renovaties. Van vele markten thuis kunt u dus wel stellen.

Onze diensten voor pannendaken in Eindhoven

Er zijn veel verschillende soorten pannendaken en wij kennen ze allemaal voor u in Eindhoven. Onder andere leien daken, betonnen daken en keramische daken zijn pannendaken waar wij veel ervaring mee hebben. Jaarlijks onderhoud of reparaties zijn elementen waar deze pannendaken mee van doen krijgen. Wij nemen graag de zorg van pannendaken in Eindhoven voor ons, dus voor meer informatie nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01