Welcome to Pannendaken Page

BerichtenPannendaken

Pannendaken

Bent u in het bezit van één van de pannendaken in Nederland? Pannendaken zijn er namelijk genoeg in heel Nederland! Ook hebben deze daken allemaal weleens onderhoud nodig of moet er iets gerepareerd worden. En laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn!

PannendakBehoud de levensduur van uw dak!

Om de levensduur van uw dak te behouden of misschien zelfs wel te verlengen, is het van belang dat u uw pannendak om de zoveel tijd voorziet van een onderhoudsbeurt door een echte expert. Een dak krijgt het hele jaar flink te verduren door de verschillende weersomstandigheden in Nederland, zoals wind, regen en hagel. Hierdoor kan er schade aan uw pannendak ontstaan, waardoor er reparatie nodig.

Onderhoud, reparaties en renovatie

Bij Van de Moosdijk Dakwerken kunt u voor alles terecht omtrent daken: onderhoud, reparaties en renovatie. Wij zijn de specialist in pannendaken. Er zijn vele verschillende soorten pannendaken, gelukkig hebben wij als specialist ervaring met alle type daken. Denk hierbij aan betonnen daken, leien daken en keramische daken. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen. Neem daarvoor gerust even contact met ons op!

 

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01