Welcome to Platte Daken Eindhoven Page

Platte Daken Eindhoven

Platte daken in Eindhoven

Veel huizen in de omgeving van Eindhoven zijn voorzien van platte daken en ook platte daken hebben de juiste zorg nodig. Die juiste zorg bieden wij Eindhoven, bij Van de Moosdijk Dakwerken. Platte daken hebben wij al vele malen mogen zien en onder handen mogen nemen. Het is goed om te weten dat platte daken andere zorgen en onderhoudsmaatregelen met zich meebrengen dan andere typen daken. Daarom vertellen wij u in Eindhoven er graag meer over.

Wat betekenen wij voor platte daken in Eindhoven

Platte daken kunnen uit verschillende soorten materialen bestaan. Of de platte daken nu aan uw huis bevestigd zijn, of dat het om een overkapping of garage gaat, wij zijn er voor u in thuis. Platte daken zijn ons al jaren niet meer vreemd en daarom kennen wij menig plat dak in Eindhoven van haver tot gort. Platte daken dienen van tijd tot tijd erg goed gecontroleerd te worden op het intact zijn van alle naden, maar ook de dakgoot speelt een grote rol bij de levensduur.

Kwaliteit en garantie voor platte daken in Eindhoven

Om zo lang mogelijk en zorgeloos plezier te hebben van platte daken, is het van belang dat u kiest voor kwaliteit en garantie. Wij bieden dat Eindhoven iedere dag weer, voor alle soorten daken, dus ook platte daken.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01