Welcome to Schoorsteenrenovatie Eindhoven Page

Schoorsteenrenovatie Eindhoven

Is het tijd voor een schoorsteenrenovatie in Eindhoven?

De schoorsteen wordt zo vaak vergeten als onderdeel van vele daken in Eindhoven. Geheel onterecht, want een schoorsteen krijgt op menig dak in Eindhoven een hoop te verduren met al die verschillende seizoenen in Nederland. Daarom is een schoorsteenrenovatie om de zoveel tijd simpelweg noodzakelijk. Dat hoeft geen rigoureuze ingreep te zijn, als u in Eindhoven dit tijdig uitbesteedt aan de juiste specialist. Voor Eindhoven zijn wij dat, Van de Moosdijk Dakwerken.

Wat houdt een schoorsteenrenovatie in Eindhoven in?

Bij een schoorsteenrenovatie in Eindhoven wordt door ons uiteraard eerst gekeken naar de staat van de schoorsteen. Aan de hand hiervan bepalen we wat er nodig is, om de schoorsteen weer in originele en goede staat te krijgen. In ieder geval het voegwerk wordt onder handen genomen, zodat de schoorsteenrenovatie ook daadwerkelijk slaagt. Afhankelijk van de staat, wordt ook bovenplaat van de schoorsteen vervangen. Daarnaast is natuurlijk het metselwerk van groot belang en waar nodig worden stenen vervangen. Dankzij onze manier van werken bij een schoorsteenrenovatie, kunt u weer jaren vooruit met een schoorsteen die zo goed als nieuw aandoet.

Kies voor de beste schoorsteenrenovatie van Eindhoven

Wanneer u kiest voor onze diensten, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. U hebt na onze schoorsteenrenovatie weer jaren plezier van een goed functionerende schoorsteen in Eindhoven.

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01