Welcome to Zink- en loodwerkzaamheden Page

BerichtenZink- en loodwerkzaamheden

Zink- en loodwerkzaamheden

U staat er misschien niet zo bij stil, maar een zorgvuldige en vakkundige dakafwerking is cruciaal. Loodwerkzaamheden kunnen dan ook niet uitblijven tijdens het plaatsen of renoveren van een dak. Lees nu verder voor meer informatie!

dakgootVakkundige dakafwerking op maat

Naast het aanleggen, renoveren en onderhouden van diverse daken, zijn wij ook bekend met verschillende zink- en loodwerkzaamheden. U verwacht het misschien niet, maar deze werkzaamheden spelen een grote rol bij het repareren of aanleggen van uw dak. Denk aan afdekkappen waarmee de overgang van het dak naar de gevel wordt geplaatst. Een aansluitende hemelwaterafvoer en goede dakgoten zijn ook van groot belang voor het verplaatsen van de neerslag.

Uw dak moet jarenlang meegaan

Waterwerende en waterhoudende dak elementen moeten jarenlang meegaan en daarom tegen weer en wind kunnen. Voor de waterdichte afdichtingen bij de daknokken en de schoorsteen maken wij gebruik van lood. Voor de kilgoten, dakgoten en vergaarbakken gebruiken we kunststof, zink, koper of een combinatie.

Wij denken graag met u mee!

We snappen best dat als u voor de eerste keer een dak laat aanleggen, u niet precies weet waar u op moet letten. Gelukkig zitten wij al heel wat jaren in dit vak waardoor we u goed kunnen helpen. Wij kunnen met u meedenken, de verschillende mogelijkheden bespreken en natuurlijk laten zien welke aspecten er allemaal van belang zijn bij een dak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

JCA van de Moosdijk Dak- en Kluswerken

Schouwenlaan 42
5628 JB Eindhoven

info@vandemoosdijkdakwerken.nl
06-52044572

KVK Nummer: 17279558
BTW Nummer: NL141752580B01